Master of Shamballa/ Helende energie

 

Shamballa betekent onvoorwaardelijke liefde.

Het is een liefdevolle helende energie die heerlijk is om te mogen ontvangen. Het weer vrij laten stromen

geeft jou precies de healing die jij nodig hebt.

 

Voor mij is het niet alleen een wijze om te healen, maar ook een levenswijze.

Shamballa helpt jou om in je eigen kracht te gaan staan. Vanuit je spirituele bron.

Shamballa staat voor transformatie en ontwikkeling, waardoor je meer inzichten gaat verkrijgen.

Hierdoor kun je er beter voor de ander zijn, om dat lichtje aan te reiken.

 

 

 

 

 

 

Signature Cell Healing

 

De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van Signature cell healing is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de werking van Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen.

 

Centraal in deze healing methode staat de pijnappelklier: een hormoon orgaan dat zich in het hoofd bevindt en een cruciale rol vervult in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. Door met en via de pijnappelklier te werken met Signature cell healing wordt de pijnappelklier aangesproken in zijn bijzondere functie om zich te verbinden met de kosmos. Daarnaast wordt Goddelijk geheugen aangewakkerd waardoor de cellen zich uiterst nauwkeurig gaan herinneren wat hun oorspronkelijke functie is en zich hierin herstellen. Hierdoor ontstaat heling en balans en is jouw waarde voor je medemens groot.

 

Signature Cell Healing is een krachtige methode en afgestemd op onze tijd. Deze methode is zo liefdevol en zacht dat het voor iedereen toegangkelijk is. Ik werk vanuit de pijnappelklier door je "vier" lichtlichamen heen:

 

  • Het fysieke licht lichaam;
  • Het emotionele licht lichaam;
  • Het mentale licht lichaam;
  • Het spirituele licht lichaam;

 

De healing is een heerlijk om te ontvangen en het laat je weer heerlijk stromen.