Sinds juni 2017 jl.  ben ik een gediplomeerd hypnotherapeut. 

 

Hypnotherapie, voor ieder mens een aparte benadering.

Hypnotherapie is een kortdurende therapie die zeer doeltreffend is. Het is een therapievorm waarbij trance gebruikt wordt.

Trance is niets bijzonders, want iedereen gaat elke dag wel ongemerkt in trance. Denk maar aan de keren dat je naar je werk fietst en vlak bij je werk bemerkt dat je weinig van de weg gezien hebt.

 

In de hypnotherapie wordt bewust gebruik gemaakt van trance, om je te helpen gemakkelijk contact te maken met de diepere lagen van je onderbewuste, terwijl je gewoon controle blijft houden over je eigen doen en laten. Je blijft er dus gewoon bij.

De lichamelijke verschijnselen die te constateren zijn als je in trance bent, noemen wij tranceverschijnselen en zijn door de therapeut te herkennen als signalen dat je contact hebt met je onderbewustzijn. Door deze vorm van trance, maak je verbinding met je onderbewustzijn en begeleid ik je met rustige postitieve affirmaties. Ik zal je naar dat moment begeleiden waar je behoort te zijn. Samen lossen we het probleem op.

 

Dit voelt vaak alsof er een splinter uit je vinger wordt getrokken, maar doormiddel van (P.H.S) Positieve Herstructurering voel je hoe het probleem langzaam bij je weg gaat. Dan volgt de genezing.

 

Wat levert het je op?

Je ontdoen van je klacht werkt niet alleen bevrijdend maar levert meer op. Wanneer je niet meer bezig hoeft te zijn met de dingen waar je steeds tegen aanloopt zal je meer tijd en energie hebben voor dingen die van belang zijn. Je zal je beter voelen en weer in je kracht komen. Jezelf vertrouwen zal toenemen en je komt weer in balans. Het zal een positieve uitwerking hebben op jou en je omgeving, waardoor je volop van het leven kunt gaan genieten!

 

Bij welke klachten of problemen kun je bij mij terecht?

  • Voor je innerlijk kind  (jeugd)
  • Regressie/ en Reincarnatie (vorig levens)
  • Trauma verwerking
  • Blokkades
  • Stress
  • Verslavingen
  • Fobies

 

Hoeveel sessies er nodig zijn is vaak afhankelijk van het probleem. Bij hypnotherapie laat je het oude achter en ga je met een frisse blik naar het heden kijken.

 

Om mijn kwaliteit als Alternatief Therapeut te waarborgen ben ik als Hypnotherapeut aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT en geschilleninstantie GAT.

Door mijn inschrijving bij het CAT en het GAT voldoe ik in 2018 volledig aan de wet WKKGZ.

 

Lidnummer: 20170336

 

          Diplomering Hypnotherapie